MAMAK'TA SANAYİCİLER HEDEF BÜYÜTTÜ

Mamak Belediyesi'nin yaptığı ve ilçenin çehresini değiştiren dev yatırımlar bölgeyi sanayici ve işadamları için çekim merkezine dönüştürdü.

30.06.2014 14:46:18 0
MAMAK

Mamak Belediyesi’nin yaptığı ve ilçenin çehresini değiştiren dev yatırımlar bölgeyi sanayici ve işadamları için çekim merkezine dönüştürdü. Mamaklı Sanayiciler Ankara’nın yeni yıldızı haline gelen Mamak’ta yatırım hedeflerini daha da büyüttü. Açılışı geçtiğimiz aylarda yapılan Mamaklı Sanayiciler Derneği yeni bürosunu Mamak çarşı içerisine taşıdı. Yeni büronun açılışına Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,  Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve Mamak Müftüsü Muharrem Genç’in katılımıyla gerçekleşti. Açılışta bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Yeni Mamak için Mamaklı sanayicilerimiz ve işadamlarımızla birlikte el ele veriyoruz. Büyüyen gelişen Mamak için özel sektörün önemi çok büyük. Bir dernek çatısı altında toplanan Mamaklı sanayicilerimiz yeni bürolarında daha verimli bir şekilde çalışacaklardır” dedi. Mamaklı Sanayiciler Derneği Başkanı İbrahim Engin’de bölgenin özel sektör için artık ciddi bir çekim merkezi haline geldiğini belirterek: “Bizler Mamaklı Sanayiciler olarak artık çok daha büyük yatırımları hedefliyoruz. Gerek Mamak içerisinde bulunan sanayiciler gerekse Mamak dışından gelen sanayicilerle Mamak artık yerel yönetim ve özel sektör birlikte el ele vererek büyük bir başarı örneği sergileyecek” dedi.

 

Sanayicilerden Başkan Akgül’e teşekkür

Mamaklı Sanayiciler Derneği Başkanı İbrahim Engin’de: “Mamak’ı baştan sona yeniden inşa edin sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Desteği her zaman bizimle beraber. Mamak’a değer katan yatırımlarıyla yepyeni bir Mamak ortaya çıkardı. Başkent’in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak’ta her mahallede ayrı bir yatırım yükseliyor ve Mamak, belediye ve özel sektör birlikteliğinde daha da gelişiyor” dedi.  

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

  HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88